Interim management
Interim management van Openinterim

Wat is interim management?

Interim Management is het tijdelijk inzetten van een externe manager met een specifieke opdracht.

De interim manager komt uw bedrijf tijdelijk versterken en heeft daarvoor specifieke kwalificaties en kennis in huis.

De interim manager wordt meestal op uurbasis betaald voor zijn of haar werkzaamheden. Openinterim maakt onderscheidt tussen de volgende vormen van interim management:
- Schaduwmanagement
- Verbetermanagement
- Verandermanagement
- Crisismanagement
- Fusiemanagement

Bij Openinterim kunt u direct hoog gekwalificeerde (senior) managers inhuren, met een passende opleiding en relevantie werkervaring.

Wilt u een tijdelijk manager inhuren?

Een interim manager schippert vaak tussen het zelf opdrachten acquireren en het inschrijven bij een interim bureau. Het interim bureau berekent meestal 25-35% bruto commissie, wat de inzet van een interim manager veel kostbaarder maakt. Een interim manager heeft meer kans op een opdracht als er geen interim bureau tussen hem/haar en de opdrachtgever zit. Maar omdat een interim manager niet weet waar z'n geluk vandaan kan komen, gokt deze op beide paarden. Deze gespletenheid hoeft niet meer zodra u zich bij ons aanmeldt! Openinterim.com berekent namelijk maar 7,5 - 9,5% commissie en ontzorgt daarvoor zowel u als de opdrachtgever.

De voordelen

Ons tarief bedraagt 10% van de opdrachtsom

Met de beste begeleiding

Met een transparante aanpak

Snel en goedkoop

      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als ‘schaduwmanager’ en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van ‘no cure no pay’. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.