Eddy Roelofs

Directeur middelen ad interim

Directeur middelen ad interim

Bij Openinterim vindt u uw ervaren Directeur middelen ad interim! Onze directeuren middelen a.i. adviseren en ondersteunen bestuur, management en medewerkers op een professionele en efficiënte manier. Een Directeur middelen ad interim neemt u de aansturing van P&C, administratie, ICT, P&O, Communicatie, gemeenschappelijke regelingen, opzetten van rapportages, Activity Based Costing en Management, kosten toerekening, due diligence, downsizing organisatie, aanbestedingen, kwartiermaken, BBV, begroting, jaarrekening, P&C cyclus, beheer/advisering verzekeringsportefeuille en pensioenen, uit handen.

Ervaring
Doel van de inzet van onze Directeur middelen ad interim is vaak efficiency-verbetering, verbetering van de managementinformatie, terugdringen van onnodige bureaucratie en het ontwikkelen van nieuwe zaken. Daarom heeft onze kandidaat oog voor de grote lijnen, is analytisch, stabiel, kostenbewust, people manager, coach, en heeft visie. Daarnaast is hij/zij een betrokken sparringpartner, die organisatie sensitief is.

Kosten reductie
In deze tijd is het terugbrengen van de kosten een belangrijk thema, wat vaak leidt tot een bijstelling van bedrijfsprocessen en bijbehorende administratieve organisatie

• meten = weten
• afspraak = afspraak
• denken vanuit het perspectief van de klant.

Wacht u niet langer, nodigt u onze gekwalificeerde directeuren middelen ad interim uit voor een oriënterend gesprek!

Bespaar wachttijd

 • met 3 klikken vindt u het c.v. van de beste interim manager
 • zonder verplichtingen
 • zoek in onze database met duizenden interim managers.
 • u kunt selecteren op
  35 kenmerken

Bekijk mogelijkheden

Beste tarief

 • bemiddelingsfee van slechts 10% van de projectprijs
 • no cure, no pay
 • interim manager factureert ons, wij factureren u incl. onze fee


De beste begeleiding

 • wij interviewen en beoordelen alle interim managers
 • wij controleren de V.A.R. van interim managers
 • wij begeleiden u bij het selecteren van de juiste interim manager
 • wij monitoren de goede uitvoering

Bekijk mogelijkheden


De voordelen

Delegerende stijl

Organisatie vermogen

Coördinerend

Vooruitziende blikOver Directeur middelen ad interim van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-12961419 Neem vandaag nog contact op!


Directeur middelen ad interim


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.