Eddy Roelofs

HR adviseur a.i.

HR adviseur a.i.

Onze HR adviseur a.i. helpt u uw medewerkers te blijven binden én boeien! Een HR adviseur a.i. van Openinterim weet waar u goed gekwalificeerd personeel vindt en hoe u de tevredenheid van uw medewerkers kunt vergroten. HR adviseurs a.i. brengen de belangrijkste knelpunten op personeelsgebied binnen uw organisatie snel in kaart en dragen oplossingen aan. Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt!

Terug naar de klant
Ten gevolge van de economische teruggang heeft uw organisatie wellicht behoefte aan een heroriëntatie op haar effectiviteit en efficiency. Vaak wordt de maatstaf voor uw organisatie de doelgroep of klant waarvoor u werkt. Onze HR adviseur a.i. zal zowel advieswerkzaamheden verrichten als projectleider zijn voor de HR-aspecten van het project “Terug naar de Klant”. Daarbij ondersteunt hij de organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau en heeft hij een signaalfunctie. Doel is de klant beter van dienst te zijn tegen lagere kosten!
Dat kan alleen met medewerkers die begrijpen wat er van hen verwacht en daarvoor zijn toegerust. Onze HR adviseur a.i. zet alle nodige HR tools in: competentiemanagement, belonen en beoordelen. Strategisch recruitment, individueel loopbaanadvies, het ondersteunen bij verzuim, maken van vaststellingsovereenkomsten en contact met externe bureaus.

Een HR adviseur van Openinterim pakt al deze zaken graag voor u op! Nodig onze kandidaten eens uit voor een kennismakingsgesprek!

De voordelen

HRM effectieve businesspartner van het management

Aanpak bonusproblematiek

herziening salarisgebouw

Succesvolle Cao onderhandelingen

Creeren van draagvlak voor ontslagmodel

Voorspellende waarde van selectieprocedure vergroot middels assessments

Implementatie van Ulrich model

In alle rust uitgevoerde ontslagronde

Verbeteren brand awareness op arbeidsmarkt

Doorstroming van personeel intern

Kostenverlaging van werving en selectie

Opstellen en uitvoeren ontslagmodel

Upgrade van HR tot expertisecentrum voor de organisatie

Meetbare prestaties van personeel

Dynamische Management development afdeling

Ondersteuning Cao onderhandelingen

Professionele loopbaanbegeleiding

Continue instroom van jong talent

Professionalisering werving en selectie aanpak

Inplementatie personeelsinformatiesysteemOver HR adviseur a.i. van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


HR adviseur a.i.


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Onze bonusproblematiek werd door Openinterim's HR manager tactvol omgezet in een stimulerend, maatschappelijk verantwoord beloningssysteem"


Onbekende

"Openinterim's HR manager introduceerde ons succesvol nieuwe assessments en tests, die onze aannameprocedures trefzekerder maakten"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.