Eddy Roelofs

Interim warehouse manager

Interim warehouse manager

Een interim warehouse manager vindt u bij Openinterim! Onze interim warehouse manager beheerst of reduceert de kosten, analyseert knelpunten en draagt bij aan het beheersen van levertijden.

De levensader van de Nederlandse handel
Transport en opslag is de levensader van de Nederlandse handel. Het is van groot belang voor uw organisatie dat er geen knelpunten ontstaan in de inrichting, organisatie en aansturing van uw magazijn en magazijnmedewerkers. Een interim warehouse manager van Openinterim maakt de goederenstroom efficient en zorgt voor een beter bedrijfsresultaat.

Beheersen van levertijden
Onze interim warehouse manager zorgt voor het beheersen van levertijden.

Openinterim heeft een groot aantal interim warehouse managers in haar bestand. Wij laten een interim warehouse manager pas in ons bestand toe, nadat deze in een persoonlijk gesprek met ons is gevalideerd. In dat gesprek schatten wij de kennis en vaardigheden van kandidaten in, zodat u de juiste kandidaat op de juiste plaats krijgt!

Aarzel niet langer en probeer 1 van onze interim warehouse managers uit.

De voordelen

In control

Vindt direct de juiste Interim warehouse manager

Met een transparante aanpak

Zonder risico

Ruime keuze uit kandidaten

Met de beste begeleiding

Snel en goedkoopOver Interim warehouse manager van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim warehouse manager


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.