Eddy Roelofs

Bedrijfsjurist a.i.

Bedrijfsjurist a.i.

Openinterim geeft u direct toegang tot de bedrijfsjurist a.i. die u zoekt! Onze bedrijfsjuristen a.i. adviseren uw organisatie op het gebied van het verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Zij stellen contracten op, beoordelen voorstellen en onderhandelen met de wederpartij. Onze bedrijfsjuristen a.i. zijn het gewend samen te werken met uw interne afdelingen en stemmen de tactiek en doelen af met bijvoorbeeld uw commerciële afdeling.

Voorkomen beter dan genezen!
Bedrijven willen vooral voorkomen dat er problemen en dus procedures ontstaan, echter 50% van de bedrijven in het MKB ervaart de drempel naar juridische dienstverleners als te groot. MKB ondernemers vrezen dat een advocaat niet alleen duur is, maar het probleem ook nog eens nodeloos groter maakt!
Driekwart van alle faillissementen ontstaan door het te laat onderkennen van de juridische kant van problemen. Wanneer de nood aan de man is, vallen de advocatenkosten vaak hoog uit.
Onze bedrijfsjurist a.i. is gespecialiseerd in het voorkomen van juridische complicaties. Dat bespaart u veel geld, en is sneller dan het achteraf rechtzetten van gerezen problemen. Een bedrijfsjurist helpt u geschillen te voorkomen via eerstelijns hulp en pro-actieve dienstverlening.

Als u juridische complicaties aan de horizon ziet, wacht u dan niet langer en nodig onze bedrijfsjurist a.i. uit voor een kennismakingsgesprek!

De voordelen

Ruime keuze uit kandidaten

Zonder risico

Vindt direct de juiste Bedrijfsjurist a.i.

Met de beste begeleiding

In control

Snel en goedkoop

Met een transparante aanpakOver Bedrijfsjurist a.i. van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Bedrijfsjurist a.i.


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.