Eddy Roelofs

Facility project manager a.i.

Facility project manager a.i.

Bij Openinterim vindt u de juiste facility project manager a.i. Onze facility project manager a.i. schrijft voor uw organisatie een plan voor de inrichting en ontwikkeling van uw afdeling Vastgoed en Huisvesting. Met een werkbare afdelingsstructuur en een duidelijke afbakening van verantwoordelijkheden. Verbeterthema’s worden benoemd, zoals het professionaliseren van het vastgoedbeheer. Ook als u een facility project manager a.i. zoekt om een facility plan te implementeren, meer planmatig en projectmatig te werken, bent u bij Openinterim op het juiste adres!

Verantwoordelijkheid nemen
Onze facility project managers a.i. zijn het eveneens gewend om verantwoordelijkheid te nemen voor het vastgoedbeheer (exploitatie en onderhoud) en ontwikkelingen in de vastgoedportefeuille.
Openinterim biedt u alle zekerheden die dure interim bureaus u bieden, maar dan voor een 20-25% lagere prijs. Wacht u niet langer en nodig een kandidaat facility project manager a.i. uit voor een kennismakingsgesprek!


De voordelen

Zonder risico

Ruime keuze uit kandidaten

Met de beste begeleiding

Vindt direct de juiste Facility project manager a.i.

In control

Snel en goedkoop

Met een transparante aanpakOver Facility project manager a.i. van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Facility project manager a.i.


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.