Eddy Roelofs

ICT consultant

ICT consultant

Bij Openinterim vindt u de ICT consultant waarnaar u op zoek bent. Onze ICT consultants hebben hun sporen verdiend op het gebied van ICT-architectuur, beoordeling en verbetering van ICT processen, -producten en -diensten, risicomanagement en informatiemanagement. Zij werken zowel voor het bedrijfsleven als voor de overheid.

Innovatie
Uit innovatie komt op termijn groei voort. Innovatie en ICT zijn nauw met elkaar verbonden, de oplossingen van onze ICT consultant helpt u daadwerkelijk verder in termen van effectiviteit, gebruiksgemak en efficiency. Onze ICT consultants zijn seniors in hun vak en in staat om op te treden als architect, adviseur, assessor, coach of opleider. Zelfstandig of in een team als expert-adviseur of als team-/projectleider.

Het snijvlak van businessvraagstukken en ICT oplossingen
Vaak acteert onze ICT consultant op het snijvlak van businessvraagstukken en ICT oplossingen. Zij hebben daarbij zowel oog voor het proces als de inhoud en putten uit ervaring met o.a. systeemontwikkelingsprocessen, beheerprocessen en IT governance.

Bij openinterim kunt gedetailleerd kandidaten selecteren, niet alleen op vereiste vakkennis, maar ook op persoonlijke kenmerken, zoals analytisch ingestelde kandidaten of zij die vooral communicatief sterk zijn.

Probeert u ons uit en vraag een kennismakingsgesprek aan met de kandidaat van uw keuze!

De voordelen

Aansturing bij dataconversie

De beste systeemontwikkelmethoden

Kennis van technische architectuur

Toepassen logische gegevensmodellen

Gebruik modernste testmethodieken

Formuleren informatiebehoeften

Aansluiting bij uw bedrijfsprocesOver ICT consultant van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


ICT consultant


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.