Eddy Roelofs

Interim Algemeen Manager

Interim Algemeen Manager

OpenInterim beschikt over de interim algemeen manager die u zoekt. Onze ervaren interim algemeen manager is in staat een vastgelopen organisatie om te buigen in een goed geoliede organisatie. Ook het nieuw opzetten van een afdeling of organisatie is hem niet vreemd. Hij kan snel aangeven welke bedrijfsprocessen bijgesteld dienen te worden en houdt daarbij oog voor de organisatie en haar medewerkers. Hij geniet van het motiveren van medewerkers , maar verwacht daarentegen wel betrokkenheid.

T.E.A.M. (Together Each Achieves More)
Onze interim algemeen manager is er van overtuigd dat de betekenis van het woord TEAM (Together Each Achieves More) daadwerkelijk bijdraagt aan het behalen van de gestelde doelen.

Vele management functies doorlopen
In de loop der jaren heeft hij vaak vele management functies doorlopen. Functies op het gebied van service management of project management, maar ook functies op directie niveau (COO, CEO, general management) zijn hem niet vreemd.

Daarnaast heeft onze interim algemeen manager vaak internationale ervaring.


De voordelen

In control

Met een transparante aanpak

Vindt direct de juiste Interim Algemeen Manager

Met de beste begeleiding

Snel en goedkoop

Zonder risico

Ruime keuze uit kandidatenOver Interim Algemeen Manager van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim Algemeen Manager


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.