Eddy Roelofs

interim CFO

interim CFO

Een interim CFO vindt u bij Openinterim! Een internationale, aan de Engelse beurs genoteerde, multinational had meerdere plants binnen Europa. Twee van deze plants dienden in lijn te worden gebracht met de rapportagestructuur van het moederbedrijf en dienden tevens te voldoen aan het Financial Control Framework. Onze interim CFO werd gevraagd om dit hands on voor beide plants op te pakken.

Aanpak
Onze interim CFO heeft allereerst een analyse gemaakt van de wensen op het gebied van rapportage, forecasting en compliance. Op basis van een heldere analyse, rekening houdend met de beperkte omvang van beide plants in relatie tot de omvang van het moederbedrijf, is een plan opgezet om een identieke verslaglegging toe te passen vanuit beide plants. Daarbij werden de verschillen in wetgeving van beide landen in het oog gehouden. Daarnaast is een voorstel geschreven voor een praktische toepassing van het financial control framework (ao/ib) binnen beide plants. Onze interim CFO overlegde vooraf met de verantwoordelijke directieleden van de moedermaatschappij zodat hij draagvlak creëerde voor de uitvoering van zijn plannen

Resultaten
De initiële opdrachtduur van deze opdracht, met culturele verschillen tussen meerdere landen, werd door de opdrachtgever ingeschat op anderhalf a twee jaar.

Door de integrale en doordachte aanpak van onze interim CFO bleek hij in staat de gehele opdracht binnen één jaar succesvol af te ronden. Daarenboven heeft onze interim CFO een systeem weten op te zetten voor een juiste voorraadwaardering en intercompany pricing tussen de diverse internationale plants.


De voordelen

Met de beste begeleiding

Snel en goedkoop

Zonder risico

Met een transparante aanpak

In control

Vindt direct de juiste interim CFO

Ruime keuze uit kandidatenOver interim CFO van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


interim CFO


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.