Eddy Roelofs

Interim coach

Interim coach

Uw professionele interim coach heeft u nu gevonden! Vul uw zoekwoorden in en probeer ons gratis uit! U vindt gekwalificeerde coaches in alle bedrijfs- en overheidsdisciplines. OpenInterim is een bedrijf dat geleid wordt door ondernemers in hart en nieren, broers René en Eddy Roelofs en Peter-Chris Kooij. Samen hebben wij OpenInterim in het leven geroepen en brengen wij vraag en aanbod op de interim markt bij elkaar op onze website.

Bescheiden tarifering
Wij streven ernaar om de financiële drempel die de tijdelijke inzet van interim capaciteit met zich meebrengt weg te nemen. Omdat wij voornamelijk online werken en geen vast kantoor aanhouden, kunnen wij de kosten voor u laag houden, en toch alle diensten verlenen, die dure bureau's u ook bieden.
Naast interim managers die tijdelijk functies invullen, hebben wij ook interim coaches in ons bestand. Deze vakkundige managers hebben hun sporen reeds verdiend bij het adviseren van verschillende managers, bestuurders en DGA's.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons wat u in een interim coach zoekt! Kijk verder op deze website voor onze contactgegevens.

De voordelen

Ruime keuze uit kandidaten

Met de beste begeleiding

In control

Met een transparante aanpak

Snel en goedkoop

Zonder risico

Vindt direct de juiste Interim coachOver Interim coach van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim coach


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.