Eddy Roelofs

Interim consultant

Interim consultant

Zet een interim consultant in die uw bedrijf een externe impuls kan geven. Als ondernemer of manager weet u als geen ander dat in drukke tijden bedrijfsprocessen en de bedrijfsvoering op de proef worden gesteld. Vaak is er geen tijd voor analyse of evaluatie en kunt u het overzicht kwijt raken. De inzet van een interim consultant die uw organisatie met een frisse blik bekijkt en pro-actief adviseert, is dan een goede keuze.

Direct resultaat
OpenInterim is een interimbureau dat bemiddelt tussen de vraag van opdrachtgevers en het rijke aanbod van interim consultants en managers in onze database. Enkel managers die voldoen aan onze eisen worden opgenomen in het bestand.

Een persoonlijk gesprek
Vooraf voeren wij een persoonlijk gesprek waarin wij de kandidaat al dan niet persoon geschikt bevinden. Wij bemiddelen tijdelijke functies in alle bedrijfsbranches en overheidsorganisaties en u vindt bij ons dan een grote diversiteit aan interim consultants.

Wij werken voornamelijk digitaal en online en kunnen hierdoor een lage tarifering hanteren. Hierdoor wordt voor u de financiële drempel om een interim consultant in te zetten verlaagd.

OpenInterim informeert en adviseert u graag verder als u uw situatie kenbaar maakt aan ons.

De voordelen

Met de beste begeleiding

Zonder risico

Ruime keuze uit kandidaten

Vindt direct de juiste Interim consultant

In control

Snel en goedkoop

Met een transparante aanpakOver Interim consultant van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim consultant


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.