Eddy Roelofs

Interim COO

Interim COO

Voor uw interim COO neemt u vanzelfsprekend contact op met OpenInterim! Ons bedrijf wordt geleid door drie professionals uit de bedrijfswereld. Wij zijn geen standaard bedrijf, wij werken zoveel mogelijk online en digitaal en hebben dus ook geen vast kantoor. Op deze manier kunnen wij onze tarieven laag houden, maar u wel snel een interim COO leveren en u een hoge kwaliteit bieden.

Direct resultaat
OpenInterim bemiddelt interim posities voor een korte periode van zes weken tot één á twee jaar. Wij zijn werkzaam binnen alle bedrijfsbranches en typen overheidsorganisaties en kunnen u in de meeste gevallen dus een perfecte match bezorgen.
Een interim COO of Chief Operating Officer is verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van uw organisatie. Echter wanneer deze manager wegvalt door ziekte, zwangerschap of een persoonlijke omstandigheid, dan moet deze functie zo snel mogelijk ingevuld worden. Hier op de website brengen wij vraag en aanbod samen en zorgen voor een snelle, goede invulling van de functie.

Bent uw nieuwsgierig naar onze diensten omtrent een interim COO? Bekijk dan direct het actuele aanbod, of neem eens vrijblijvend contact op.

De voordelen

Ruime keuze uit kandidaten

Met de beste begeleiding

Snel en goedkoop

Vindt direct de juiste Interim COO

Zonder risico

In control

Met een transparante aanpakOver Interim COO van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim COO


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.