Eddy Roelofs

Interim directeur middelen

Interim directeur middelen

Onze interim directeur middelen helpt u de gemeentelijke of provinciale financiën, planning en control te reorganiseren of past tijdelijk ‘op de winkel’. Hij /zij zorgt voor heldere kaders op het gebied van financiën en planning & control. Hij implementeert nieuwe kaders en geeft financiële advisering op college- en raads- of statenstukken. Een interim directeur middelen laat de dagelijkse gang van zaken correct verlopen. Een belangrijke drijfveer van onze interim managers in de publieke sector is het realiseren van een transparante, doel- en rechtmatige bedrijfsvoering!

Breed inzetbaar
Onze interim directeuren middelen zijn inzetbaar als hoofd financiën, als concern controller, of projectleider bij reorganisatievraagstukken en implementatietrajecten. Of als controller van afdelingen als sociale zaken, grondzaken of in veiligheidsregio's.

Transparantie, efficiency en control
Voor u en de inwoners van uw gemeente is waarschijnlijk een belangrijk aandachtspunt hoe uw gemeentelijke organisatie financieel gezien voldoet aan de beleidsdoelstellingen. Transparantie, efficiency en control zijn dan speerpunten.

Een interim directeur middelen van Openinterim verbetert uw primaire en financiële processen middels meer inzicht in uw bedrijfsprocessen, een effectievere administratieve organisatie en efficiëntere planning- en controlcyclus. Wacht u niet langer, nodigt u een kandidaat van Openinterim uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!


De voordelen

Organisatie vermogen

Vooruitziende blik

Coördinerend

Delegerende stijlOver Interim directeur middelen van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim directeur middelen


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.