Eddy Roelofs

Interim directeur onderwijs

Interim directeur onderwijs

Onze interim directeur onderwijs is een goed onderwijskundig leider, een netwerker en bruggenbouwer met strategisch inzicht. Zo kunnen onze interim directeuren onderwijs leidinggeven aan een reorganisatie proces of aan de nieuwbouw voor uw school.

Samenhang verbeteren
Onze interim directeur onderwijs is 'gepokt en gemazeld' in het verhogen van de kwaliteit van het onderwijs, het creëren van samenhang tussen de teams en aan een goede afstemming met eventuele andere schoollocaties. Onze interim directeur onderwijs fungeert voor u in dit proces als een inspirator en verbinder. In het geval van (ver)nieuwbouw zorgt een interim directeur onderwijs voor een goede afstemming van de bouwplannen op het onderwijskundige profiel van de vestiging en draagt u bij aan een goede verankering van de school in haar omgeving.
Onze interim directeuren onderwijs hebben aantoonbare leiding gevende kwaliteiten in relatie tot onderwijs-professionals, inzicht in moderne onderwijsleerconcepten gericht op talentontwikkeling van studenten en een relevant netwerk in het beroepenveld van de sector.

Openinterim heeft meerdere ondernemende, bruisende interim directeuren, die voor u actief op zoek gaan naar de verbindingen tussen het onderwijs en het werkveld! Probeer Openinterim uit door een kandidaat uit te nodigen voor een vrijblijvend gesprek!

De voordelen

Delegerende stijl

Vooruitziende blik

Organisatie vermogen

CoördinerendOver Interim directeur onderwijs van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim directeur onderwijs


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.