Eddy Roelofs

Interim directeur

Interim directeur

De juiste interim directeur vindt u door middel van de management dienstverlening van OpenInterim. Wij begrijpen als geen ander wat voor problemen ziekte of afwezigheid van een directeur binnen het bedrijf kan betekenen. In een dergelijk situatie moet deze persoon zo snel mogelijk tijdelijk vervangen worden door een gelijkwaardige manager.

Open innovatie
OpenInterim staat voor open innovatie en past zijn werkwijze graag aan naar aanleiding van uw wensen of input.
OpenInterim is gespecialiseerd in een snelle plaatsing van tijdelijke managers zoals een interim directeur . Wij onderhouden een uitgebreide database met interim managers die wij in kunnen zetten in allerhande bedrijfs- of overheidsfuncties. Wanneer u een interim directeur nodig heeft voor een periode vanaf zes weken, of zelfs 1 a 2 jaar, het is bij ons geen enkel probleem!

Naast interim managers en directeuren hebben wij ook coaches in ons uitgebreide bestand. Deze managers hebben hun sporen verdiend als adviseur van bestuur, DGA of management. U kunt aangeven voor welke periode de coach nodig is en tegen welk tarief.

De voordelen

Vooruitziende blik

Delegerende stijl

Organisatie vermogen

CoördinerendOver Interim directeur van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim directeur


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.