Eddy Roelofs

Interim director

Interim director

Een interim director vindt u bij openinterim! Ga naar onze website, druk op de Opdrachtgever knop en plak uw zoekprofiel in het betreffende vakje. Vervolgens vinkt u de gevonden werkervaring en kennis aan. Daarna bekijkt u de gevonden c.v.'s van kandidaten voor de functie van interim director. Onze interim directors zijn door de wol geverfde managers, die bedrijven, organisaties, business units of afdelingen reorganiseren, uiteenlopende culturen samensmeden, structuur en richting aanbrengen en bedrijfs- of organisatieprestaties verbeteren.

Kwaliteit gewaarborgd door persoonlijk contact
Openinterim heeft alle kandidaten die u zoekt. Elke kandidaat die u vindt via onze website hebben wij persoonlijk gesproken en beoordeeld. Een kort verslag daarvan is de aanbeveling die u bij het c.v. aantreft. Hierdoor bent u direct op de hoogte van de sterke kanten van uw kandidaat. Tevens begeleiden wij u bij het maken van een uiteindelijke keuze.
Onze interim director heeft de werkzaamheden die uw organisatie nodig heeft reeds meerdere malen met succes uitgevoerd. Daardoor weet u dat de kans van slagen van de opdracht binnen uw bedrijf of organisatie groot is! Wacht u niet langer en nodigt u vrijblijvend een of meerdere kandidaten uit!


De voordelen

Vooruitziende blik

Coördinerend

Organisatie vermogen

Delegerende stijlOver Interim director van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim director


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.