Eddy Roelofs

Interim general manager

Interim general manager

Heeft u snel een manager nodig die de continuïteit van uw performance waarborgt, vindt U bij Openinterim de Interim General Manager die zorgt draagt dat de gevolgen voor het plotseling wegvallen van uw eigen management tot een minimum beperkt blijft.

Komt de voortgang in gevaar?
Bent u weer op de goede weg groei te genereren of de vereiste veranderingen door te voeren, wordt u plotseling geconfronteerd met het wegvallen van uw drijvende kracht. Komt de voortgang in gevaar? Niet noodzakelijkerwijs met de Interim General Manager van Openinterim. Hier vindt u de juiste interim general managers die uw urgente probleem met hun flexibiliteit, inleving- en analytisch vermogen en brede ervaring kunnen helpen.

Korte communicatielijnen
Zij zijn in staat op korte termijn bij u te starten. Door hen brede interim ervaring zijn zij in staat snel een beeld te krijgen van de algemene situatie en de speerpunten voor de korte termijn. Dit gaat alleen succesvol worden met een goede communicatie met uw medewerkers. Door korte communicatielijnen worden de `kopmannen` van `knechten` van de organisatie geïdentificeerd. Gebruik makend van deze talenten wordt de motivatie gevonden de voortgang van de processen te garanderen en de continuïteit niet in gevaar gebracht.

Door hun brede ervaring als allround interim manager zullen zij uw ontwikkelingen vanuit een breder perspectief bekijken en eventuele verbeteringen ter discussie stellen. Hierdoor kan een goed verbeteringsproces tot nog betere resultaten leiden. De intensieve samenwerking van de interim general manager met uw medewerkers borgt de toekomst wanneer u weer kunt beschikken over uw eigen mensen.

Wat vooraf een kostbare investering leek, blijkt achteraf zeer rendabel. Uw groei is doorgegaan en uw veranderingen in de verwachte tijd en kwaliteit zijn omgezet en de voortzetting na de interim periode geborgd.

De voordelen

Zonder risico

In control

Ruime keuze uit kandidaten

Met de beste begeleiding

Snel en goedkoop

Vindt direct de juiste Interim general manager

Met een transparante aanpakOver Interim general manager van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim general manager


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.