Eddy Roelofs

Interim ICT consultant

Interim ICT consultant

Bij Openinterim vindt u de interim ICT consultant waarnaar u op zoek bent. Onze interim ICT consultants hebben hun sporen verdiend op het gebied van ICT-architectuur, business process management, database ontwerp, UML, ketenmanagement en informatiemanagement. Zij werken zowel voor de overheid als voor het bedrijfsleven.

Groei
Uit innovatie komt op termijn groei voort. Innovatie en ICT zijn nauw met elkaar verbonden, de oplossingen van onze interim ICT consultant helpt u daadwerkelijk verder in termen van effectiviteit, gebruiksgemak en efficiency. Onze interim ICT consultants zijn seniors in hun vak en in staat om op te treden als architect, adviseur, assessor, business consultant of opleider. Zelfstandig of in een team als expert-adviseur of als team-/projectleider.
Vaak acteert onze interim ICT consultant op het snijvlak van businessvraagstukken en ICT oplossingen. Zij hebben daarbij zowel oog voor het proces als de inhoud en putten uit ervaring met o.a. systeemontwikkelingsprocessen, beheerprocessen en IT governance.

Bij openinterim kunt gedetailleerd kandidaten selecteren, niet alleen op vereiste vakkennis, maar ook op persoonlijke kenmerken, zoals analytisch ingestelde kandidaten of zij die vooral communicatief sterk zijn. Probeert u ons uit en vraag een kennismakingsgesprek aan met de kandidaat van uw keuze!

De voordelen

Aansluiting bij uw bedrijfsproces

Gebruik modernste testmethodieken

Toepassen logische gegevensmodellen

De beste systeemontwikkelmethoden

Formuleren informatiebehoeften

Kennis van technische architectuur

Aansturing bij dataconversieOver Interim ICT consultant van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim ICT consultant


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.