Eddy Roelofs

Interim management dienstverlening

Interim management dienstverlening

De beste interim management dienstverlening vindt u bij Openinterim. Welkom op onze website en bij ons bedrijf. OpenInterim heeft als core business het bemiddelen van tijdelijke management posities in alle typen bedrijfs- en overheidsorganisaties. Wij brengen vraag en aanbod op de markt van tijdelijke management capaciteit samen en zorgen voor een perfecte match tussen opdrachtgever en interim manager.

Interim management dienstverlening van OpenInterim
In de afgelopen jaren is het inzetten van interim management dienstverlening steeds meer geaccepteerd binnen het bedrijfsleven- en de overheid. Echter tegelijkertijd zijn er vele interimbureaus bijgekomen.
Waarom zou u nu juist voor de interim management dienstverlening van Openinterim kiezen? Wij onderscheiden ons op een aantal vlakken:
- Wij leveren snel kandidaten tegen een bescheiden tarief met behoud van kwaliteit
- Voordat u met ons in zee gaat, is duidelijk wat de kosten zijn en wat de werkwijze inhoudt.
- De financiële drempel om tijdelijk management in te zetten wordt grotendeels weggenomen.
- Met ons aanbod aan interim coaches kunt u ook kleinere adviesopdrachten bij ons kwijt.

U begrijpt wel, er zijn genoeg redenen om eens nader te informeren naar onze interim management dienstverlening. Of probeer uw zoekopdracht geheel gratis uit. Wij beantwoorden uw vragen graag en gaan vrijblijvend met u om de tafel. Neem direct contact op met OpenInterim!

De voordelen

Met een transparante aanpak

Zonder risico

Ruime keuze uit kandidaten

Ons tarief bedraagt 10% van de opdrachtsom

Snel en goedkoop

Met de beste begeleidingOver Interim management dienstverlening van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim management dienstverlening


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.