Eddy Roelofs

Interim management goedkoper

Interim management goedkoper

Wilt u gebruik maken van interim management services maar dan goedkoper dan de gebruikelijke tarieven? Bij OpenInterim vindt u altijd veel lagere tarieven met behoud van de kwaliteit van dienstverlening! Wij zijn een bedrijf dat de drempel, die men nog steeds ondervindt bij het inzetten van tijdelijk management, wil verlagen. Wij hebben geen hoofdkantoor of secretariaat, maar ons acquisitie- en matchingproces vindt voornamelijk online plaats, waardoor wij de kosten laag kunnen houden.

Hoge dienstverlening tegen een derde van de gangbare tarieven
Op onze website komen vraag een aanbod van tijdelijke interim management posities samen en op deze manier worden onze diensten goedkoper.
OpenInterim bemiddelt in tijdelijke management functies volgens een succesvolle aanpak:
- We zijn open over de kosten
- We bieden dezelfde of betere kwaliteit dan derden
- We bieden u ook interim coaches
- De financiële drempel wordt weggenomen door een +/- twintig % lager tarief
- De interim manager wordt betaald voor het bijhouden van de CV

Aarzelt u niet langer, vul vrijblijvend een zoekprofiel inof neem contact met ons op voor actuele interim management functies die u goedkoper kunt invullen. Graag tot ziens!

De voordelen

Snel en goedkoop

Zonder risico

Ons tarief bedraagt 10% van de opdrachtsom

Met een transparante aanpak

Met de beste begeleiding

Ruime keuze uit kandidatenOver Interim management goedkoper van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim management goedkoper


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.