Eddy Roelofs

Interim management services

Interim management services

U boekt direct resultaat met de interim management services van OpenInterim! OpenInterim is een bedrijf dat zich richt op het leveren van een hoge kwaliteit van dienstverlening op het gebied van tijdelijke management posities. Wij hebben een zeer uitgebreide database met interim managers die binnen verschillende bedrijfs- of overheidsfuncties ingezet kunnen worden. Op onze website komen vraag en aanbod samen en worden tijdelijke functies ingevuld voor de periode van zes weken tot zelfs één à twee jaar.

Interim management services
OpenInterim werkt zo veel mogelijk online en digitaal om voor u de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden. Over onze tarieven zijn we dan ook heel duidelijk, ons basistarief bedraagt 9,5% en 7,5% voor een gelijktijdige tweede opdracht. Al onze interim-managers worden geïnterviewd en beoordeeld door onze experts, pas na de validatie wordt het profiel online geplaatste voor potentiële opdrachtgevers.
Naast onze interim management services hebben wij ook managers in ons bestand die werkzaam zijn als adviseur of coach. Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van de partners van OpenInterim. U vindt onze gegevens op deze website.


De voordelen

Ons tarief bedraagt 10% van de opdrachtsom

Met een transparante aanpak

Met de beste begeleiding

Snel en goedkoop

Zonder risico

Ruime keuze uit kandidatenOver Interim management services van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim management services


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.