Eddy Roelofs

Interim manager ICT

Interim manager ICT

Openinterim heeft voor u een interim manager ICT. Loopt uw ICT Afdeling of Project vast en moet het vlot getrokken worden? Dan kan deze interim manager ICT u helpen!

Samen tot een hoger niveau willen komen
ICT Afdelingen en Projecten worden vaak bemenst door medewerkers met veel inhoudelijke kennis. Dit is uiteraard ook de beste invulling die leidt tot een goed resultaat, mits de verschillende partijen elkaar ook begrijpen en samen tot een hoger niveau willen komen. De benodigde 'lijm' tussen de partijen die tevens richting geeft en deadlines respecteert vindt u bij onze interim manager ICT.
Deze interim manager ICT heeft een technische informatica opleiding aangevuld met logistieke kennis en vaardigheden op people management vlak en vindt voor iedere situatie de juiste aanpak. Uiteraard in overleg met opdrachtgevers en betrokkenen.

Als resultaat kunt u een meer betrokken afdeling of project verwachten dat in lijn van de businessdoelen, gezamenlijk optrekt en gemotiveerd is oplossingen aan te dragen en te bereiken. Tijd, geld en kwaliteit worden in samenhang afgewogen.

De voordelen

Aansturing bij dataconversie

Kennis van technische architectuur

Formuleren informatiebehoeften

De beste systeemontwikkelmethoden

Aansluiting bij uw bedrijfsproces

Toepassen logische gegevensmodellen

Gebruik modernste testmethodiekenOver Interim manager ICT van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim manager ICT


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.