Eddy Roelofs

Interim manager Communicatie

Interim manager Communicatie

Met Krijn van Rijn haalt u een hoofd Communicatie in huis die met u meedenkt op strategisch niveau én zaken goed voor elkaar krijgt.

Reputatie en draagvlak
Met als resultaat dat uw organisatie zijn reputatie en draagvlak voor handelen bij relaties, overheden, media en de publieke opinie duurzaam versterkt.

Interim communicatiemanager
Ik werk vanaf 2005 als interim communicatiemanager. Ik heb circa 10 jaar ervaring met (functioneel) leiding geven aan medewerkers, de laatste jaren vanuit een integrale managementverantwoordelijkheid.

In de loop der jaren heb ik als Interim manager Communicatie een goed netwerk onder journalisten van nieuwsmedia en vakbladen opgebouwd.

Ik heb een ruime ervaring met ontwikkeling en uitvoering van (pro)actieve persstrategieën. In drukke tijden en crisissituaties houd ik mijn hoofd koel. Ik ben een teamspeler, neem initiatieven en kan anderen hierin meenemen.

De voordelen

Snel en goedkoop

Vindt direct de juiste Interim manager Communicatie

In control

Met een transparante aanpak

Ruime keuze uit kandidaten

Zonder risico

Met de beste begeleidingOver Interim manager Communicatie van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim manager Communicatie


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.