Eddy Roelofs

Interim manager finance

Interim manager finance

Bij Openinterim vindt u de juiste interim Manager Finance waar U naar op zoek naar bent! Als uw financiële organisatie niet op orde is, de administratie als los zand in elkaar zit en er geen cohesie tussen de collega’s is, bent u met een interim manager finance van Openinterim op de goede weg.

Probleem aanpak
Om de problemen aan te pakken zal onze interim manager finance allereerst inventariseren welke de problemen tussen de collega’s zijn en waardoor die veroorzaakt worden. Daarnaast zal onze interim manager finance zorgen voor een consistente administratie met voor een ieder duidelijkheid ten aanzien van taken en verantwoordelijkheden.

Efficiënt werkende financiële organisatie
Na afloop van het onderzoek en de nodige aanpassingen binnen de organisatie, zullen onze interim managers finance een betrouwbare en efficiënt werkende financiële organisatie achterlaten, die berekend is op de toekomstige ontwikkelingen. Voor de ondersteuning en coaching van uw personeel kan onze interim manager finance voor U veel betekenen.

Onze interim manager Finance zal uw projectcontrol goed ondersteunen. Bij het verbeteren of opzetten van managementrapportages zal onze kandidaat voor veel toegevoegde waarde zorgen!

Heeft u vragen over onze werkwijze, de tarieven of wenst u aanvullende informatie? Neem dan contact op met OpenInterim! Kijk op onze website voor onze gegevens.

De voordelen

Snel en goedkoop

Met de beste begeleiding

Met een transparante aanpak

Zonder risico

Vindt direct de juiste Interim manager finance

In control

Ruime keuze uit kandidatenOver Interim manager finance van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim manager finance


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.