Eddy Roelofs

Interim manager financieel

Interim manager financieel

Bij Openinterim vindt u altijd de juiste interim manager financieel. Onze database met interim managers financieel is goed gevuld, zodat u altijd de kandidaat vindt met de kwalificaties die u nodig heeft. Een interim manager financieel is gewend om diverse klussen aan te pakken, zoals het opzetten of verbeteringen van AO/IC, het afstemmen van management rapportages, zodat u meer inzicht in uw bedrijfsresultaten krijgt. Zij geven leiding aan het wegwerken van achterstanden op het gebied van uitstaande debiteuren, b.t.w. verrekeningen en verbeteren het functioneren van uw financiële afdeling.

Kwaliteit
Onze kandidaten zijn vooraf goedgekeurd tijdens een persoonlijk interview, zodat wij weten wie uw kandidaat is en wat deze goed kan. Onze aanbevelingstekst geeft aan, hoe de kandidaat het liefste werkt en wat hij u oplevert. Tijdens de uitvoering van de opdracht houden wij contact met u, zodat wij - mocht het resultaat u tegenvallen – tijdig kunnen ingrijpen.

Kwaliteitscontrole vooraf en tijdens de opdracht
Doordat Openinterim kwaliteitscontrole vooraf en tijdens de opdracht hoog in het vaandel heeft, bent u via ons goed bediend met een interim manager financieel.

Wij leveren kandidaten zowel aan de overheid als aan het bedrijfsleven. Onze prijsstelling van 9,5% of 7,5% commissie bespaart u 20.000 – 25.000 euro per 100.000 euro opdrachtwaarde!


De voordelen

Met een transparante aanpak

Vindt direct de juiste Interim manager financieel

Snel en goedkoop

Met de beste begeleiding

Zonder risico

In control

Ruime keuze uit kandidatenOver Interim manager financieel van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim manager financieel


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.