Eddy Roelofs

Interim manager hr

Interim manager hr

Een professionele interim manager HR vindt u via het matchingproces van OpenInterim! OpenInterim is een bedrijf dat de vraag van opdrachtgevers en het aanbod van interim managers samenbrengt via onze geavanceerde website. Wij bemiddelen in verschillende, tijdelijke management posities die beschikbaar zijn binnen de diverse bedrijfsbranches en overheidsorganisaties.

Filosofie
OpenInterim kan uw openstaande functie interim manager HR vervullen voor de door u gestelde periode. Zo generen wij matches voor een zeer korte periode van zes weken tot zelfs één á twee jaar. Wij hebben geen vast kantoor en alle matchingactiviteiten vinden in principe online plaats. Hierdoor kunnen wij u scherpe tarieven, snelheid van leveren en een hoge kwaliteit van dienstverlening bieden. Onze medewerkers zijn ervaren ondernemers en kunnen u perfect ondersteunen in het proces om uw tijdelijke onderbezetting op te lossen.
Wanneer u een geschikte interim manager HR heeft gevonden in onze database, dan wordt u onder onze begeleiding persoonlijk aan elkaar voorgesteld. Wij begeleiden tevens de goede uitvoering van de opdracht. Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op.


De voordelen

Implementatie van Ulrich model

In alle rust uitgevoerde ontslagronde

Kostenverlaging van werving en selectie

Ondersteuning Cao onderhandelingen

Aanpak bonusproblematiek

Professionele loopbaanbegeleiding

HRM effectieve businesspartner van het management

herziening salarisgebouw

Opstellen en uitvoeren ontslagmodel

Continue instroom van jong talent

Voorspellende waarde van selectieprocedure vergroot middels assessments

Creeren van draagvlak voor ontslagmodel

Succesvolle Cao onderhandelingen

Doorstroming van personeel intern

Dynamische Management development afdeling

Meetbare prestaties van personeel

Upgrade van HR tot expertisecentrum voor de organisatie

Verbeteren brand awareness op arbeidsmarkt

Inplementatie personeelsinformatiesysteem

Professionalisering werving en selectie aanpakOver Interim manager hr van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim manager hr


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Op meeslepende wijze wist Openinterim's HR manager onze HR adviseurs te motiveren effectieve HR businesspartners te worden"


Onbekende

"Wij hadden onvoldoende aantrekkingskracht voor nieuwe medewerkers. Openinterim's HR manager hielp onze arbeidsmarktbranding veel aansprekend te maken. Wij vinden nu vrij snel goed personeel"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.