Eddy Roelofs

Interim manager Lean

Interim manager Lean

Een interim manager LEAN met Operational Excellence in zijn bagage, vindt u bij Openinterim! Lean manufacturing en operational excellence zijn van steeds groter belang om onderscheidend en concurrerend te zijn in een markt, waarin de klantwens centraal moet staan. Continue verbetering wordt onder andere bereikt door de ontwikkeling en implementatie van een goed logistiek of integraal besturingsconcept. Iedereen, in elk onderdeel van de organisatie zal elke dag een topprestatie moeten leveren waarbij de onderlinge samenhang van de afdelingen en processen van wezenlijk belang is. Om dat te bereiken moet uw organisatie LEAN zijn ingericht.

Betrokkenheid personeel voorwaarde voor succes
Niet de directie of het MT maakt een bedrijf succesvol, dat is het aanwezige Human Capital. Het onbenut laten van dit kapitaal is dan ook een veel voorkomende oorzaak van het falen van veranderingsprocessen. Onze interim manager LEAN daagt uw personeel uit om mee te denken in de ontwikkeling van besturingsconcepten en besluitvormingsprocessen. Tegelijkertijd wordt van het personeel loyaliteit verwacht in de uitvoering daarvan. LEAN denken is één aspect, LEAN uitvoeren is een tweede. Onze interim managers LEAN vergroten door hun aanpak de betrokkenheid van uw personeel. Daardoor neemt de slagingskans van uw verbeterproces sterk toe!
Onze interim manager LEAN heeft in diverse branches, waaronder tapijt- en textiel, bouw, meubelindustrie en houthandel en houtproductie, zowel nationaal als in Afrika, aansprekende resultaten geboekt. Voorraaddalingen van 30% binnen een jaar, omzetstijging van vrije productiecapaciteit met 90% in 1,5 jaar, vermindering van klachten (40%), leverbetrouwbaarheid die is toegenomen van 85% naar 95% en een sterk verbeterde communicatie met de klant.

Het gevolg? Rust binnen de onderneming, tevreden klanten en een verbeterde financiële positie van het bedrijf. Wilt u weten hoe uw organisatie LEAN en Excellent ingericht kan worden?

De voordelen

Met een transparante aanpak

Ruime keuze uit kandidaten

Met de beste begeleiding

In control

Zonder risico

Vindt direct de juiste Interim manager Lean

Snel en goedkoopOver Interim manager Lean van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim manager Lean


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.