Eddy Roelofs

Interim manager logistics

Interim manager logistics

Een interim manager logistics vindt u bij Openinterim. Wij bieden onze opdrachtgevers gratis zoeken aan in onze database met goedgekeurde interim managers logistics. De kandidaten die u vindt, zijn ook echt beschikbaar, omdat zij zelf hun beschikbaarheid bijhouden. U nodigt een interim manager logistics uit voor een gesprek met een simpele klik van uw muis.

Bewezen logistieke kennis en ervaring
Onze kandidaten hebben reeds meerdere malen bewezen de verbeteringen van logistieke processen succesvol te realiseren. Het analyseren van uw voorraadbeheer gereed product, magazijnen, materials handling en (extern) transport is voor hen gesneden koek.
U bepaalt in overleg met onze interim manager logistics , welke kostenreducties en niveaus van klanttevredenheid binnen de looptijd van de opdracht worden behaald.

Om uw doelen te behalen, gebruiken onze kandidaten ERP systemen in de supply chain. Denk daarbij ook aan datamanagement, business intelligence, RFID en Barcodesystemen, MES en APS.

De voordelen

Uitgebreidere keuzes en snelheid op het gebied van levering, locatie, retourneren e.d.

Geoptimaliseerde inkooplogistiek

Verbeterde productielogistiek

Meer flexibiliteit voor klanten via aanpassingen in de logistieke organisatie

Logistieke organisatie verbonden met cloudtoepassingen voor MKB

Het Internet of Things verbonden met het logistieke proces

’Click and collect’ logistieke oplossingen geimplementeerd

Fourth Party Logistics (4PL) toegepast op de logistieke organisatie

Pick-up en drop-off oplossingen (PUDO’s) geimplementeerd

Het verloop van logistieke processen voorspelbaar via real time informatiestromenOver Interim manager logistics van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim manager logistics


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Wij waren huiverig om Fourth Party Logistics in te zetten. Dankzij Openinterim's ervaren logistiek manager zijn wij overtuigd en zien wij zowel servicegraad verbeteringen als kostenverlagingen!"


Herman L.

"Openinterim's logistiek manager overtuigde onze managers om hun logistieke organisatie te verbinden met cloud toepassingen. Het servicenveau van onze organisatie is aanzienlijk gestegen!"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.