Eddy Roelofs

Interim manager

Interim manager

Maak nu gebruik van een interim manager van Openinterim en los uw bezettingsprobleem direct op! Wij leveren u de interim manager, die de kennis en ervaring heeft om direct de functie te vervullen, die tijdelijk vacant is. Welke de oorzaak ook moge zijn, projecten, zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of persoonlijke omstandigheden, Openinterim lost uw personeelstekort snel en eenvoudig op!

OpenInterim.com vernieuwt de bemiddeling van interim managers revolutionair
Openinterim trekt zich de irritatie in de markt aan over excessieve bureau marges en komt met een oplossing! Met behulp van de inzet van ICT bespaart Openinterim veel op interne en acquisitie kosten, welk voordeel zij doorgeeft aan haar klanten. Onze werkwijze is revolutionair, omdat wij dezelfde interim management diensten en kandidaten eenvoudiger, sneller en goedkoper leveren. Met dezelfde kwaliteitswaarborgen! U hoeft maar naar onze website te gaan om een interim manager te vinden en een eerste indruk van hem of haar te krijgen.

Persoonlijk contact en kwaliteit
Openinterim bemiddelt interim managers en consultants in alle bedrijfs- en overheidsdisciplines door persoonlijk contact te combineren met gemak, zekerheid, transparantie, tijd- en kostenbesparing.
• wij interviewen en beoordelen alle interim managers, nadien kunt u hen pas vinden.
• wij staan u persoonlijk bij om de juiste interim manager te selecteren (o.a. 'heeft u een klik met de kandidaat'?)
• wij monitoren de goede uitvoering van uw opdracht door onze interim manager.

Inzet interim manager met zekerheden
• Wij controleren voor u de V.A.R. van interim managers
• Wij contracteren de interim manager en sluiten gelijktijdig een interim of consultancy contract af met u
• De interim manager factureert ons, wij factureren u inclusief onze commissie.

Wij hopen samen met u plezier te beleven aan een sterk verbeterde bemiddeling van een interim manager , coach of consultant!

Onze interim-managers kunnen ingezet worden op velerlei vakgebieden zoals algemeen beleid, financieel, inkoop, verkoop, marketing, personeelszaken, juridisch, facilitair.

De voordelen

Met een transparante aanpak

Vindt direct de juiste Interim manager

Met de beste begeleiding

Snel en goedkoop

Zonder risico

Ruime keuze uit kandidaten

In controlOver Interim manager van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim manager


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.