Eddy Roelofs

Interim marketeer

Interim marketeer

Elk bedrijf met een markt, hetzij bedrijfsleven hetzij overheid, doet er goed aan haar functioneren periodiek door een interim marketeer te laten doorlichten. Onze interim marketeers zijn ook in staat om ter overbrugging een marketing functie in te vullen. Door de grote ervaring van buiten is het vaak eenvoudiger punten van verbetering aan te wijzen.

Manier van werken kandidaten Openinterim
Onze interim marketeer gaat vervolgens in goed overleg met medewerkers, collega's, uzelf en desgewenst klanten te rade om de eerste indrukken om te zetten in een actieplan. Tussentijds vindt er veelvuldig overleg plaats, zodat alle acties gedragen worden door uw organisatie. De resultaten van de interim marketeer worden periodiek door u geëvalueerd.
Voordeel van een interim markeer is, dat u niet aan haar of hem vastzit. Tijdens de uitvoering van de opdracht houden wij vanuit Openinterim regelmatig contact, zodat fricties tijdig worden opgemerkt. Openinterim de moeite om eens uit te proberen, wacht niet langer!


De voordelen

Ruime keuze uit kandidaten

Met de beste begeleiding

In control

Met een transparante aanpak

Zonder risico

Vindt direct de juiste Interim marketeer

Snel en goedkoopOver Interim marketeer van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim marketeer


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.