Eddy Roelofs

Interim marketingmanager

Interim marketingmanager

Voor een interim marketingmanager bent u bij Openinterim aan het goede adres! Onze kandidaten nemen tijdelijk voor uw marketingmanager waar. Ook pakken zij graag de uitdaging op om de positionering van uw organisatie in de markt te evalueren en te verbeteren. Onze interim marketingmanagers geven graag leiding aan het verbeteren van uw verpakkingen of uw reclame uitingen, zowel in print als via het internet. De inzet van nieuwe social media is hen helemaal toevertrouwd.

Openinterim: De besparingen zijn voor u!
Openinterim maakt zelf actief gebruik van nieuwe digitale media, zodat klanten ons gemakkelijker vinden en tevens op o.a. acquisitiekosten wordt bespaard. Daarnaast is de matching van kandidaten geautomatiseerd. U plakt het functieprofiel in de Openinterim website, waarna wij op een verfijnde wijze matchen en u direct kandidaten voorstellen. De hierdoor gerealiseerde kostenbesparingen geven wij door aan onze klanten. Daardoor bespaart u 20-25% op uw externe inhuurkosten!
Een interim marketingmanager van Openinterim is gewend om ook in lastige omstandigheden z’n doelen te bereiken. Van onze kandidaat kunt u op aan, dat hij of zij zich tot het uiterste zal inzetten. Daarna zal hij of zij u rapporteren, dat de missie is volbracht en niet trachten de opdracht te rekken.


De voordelen

Ruime keuze uit kandidaten

Zonder risico

Met de beste begeleiding

Vindt direct de juiste Interim marketingmanager

In control

Met een transparante aanpak

Snel en goedkoopOver Interim marketingmanager van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim marketingmanager


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.