Eddy Roelofs

Interim projectmanager ICT

Interim projectmanager ICT

Bij Openinterim vindt u de interim projectmanager ICT die u zoekt. Meestal hebben de werknemers een vaste taak in de dagelijkse operatie van het bedrijf en worden zij door hun leidinggevenden beoordeeld op hun prestatie daarin. De leidinggevende op zijn beurt wordt beoordeeld op de totale prestatie van alle medewerkers. Projecten zijn de uitzonderingen op de dagelijkse regel. Interim projectmanagers ICT hebben vaak als doel om bepaalde (strategische) resultaten te bereiken die niet in de lijn kunnen worden belegd of om veranderingen door te voeren, die zo ingrijpend en/of afdelingoverstijgend zijn dat er een aparte organisatie vereist is om de verandering te sturen.

Projectsucces bevorderd door persoonlijk belang van medewerkers
Als een project zich aandient, wordt door de interim projectmanager ICT van de betrokken medewerkers verwacht dat zij actief in het project gaan meewerken. Is men blij of vereerd dat men een bijdrage mag leveren aan een belangrijk stuk werk? Over het algemeen niet, want in 99% van de gevallen wordt men geacht dit naast de taken te doen die men in de dagelijkse operatie verricht en waarop men beoordeeld wordt; ergo, de promotie of opslag of bonus is in gevaar! Op elk moment dat de medewerker moet kiezen tussen de dagelijkse operatie en het project, wordt voor het eerste gekozen met als resultaat, op zijn minst, vertraging in het project.
Dit fenomeen gaat in bijna alle gevallen op, ook indien een interim projectmanager ICT goede afspraken met de lijn heeft gemaakt over de inzet voor het project, de focus van de medewerkers ligt immers bij de dagelijkse routine. De oorzaken van potentieel falen zijn als het ware geinstitutionaliseerd! Door het functioneren van medewerkers in projecten ook te laten meewegen in de jaarlijkse beoordeling, kunt u dit voorkomen en aldus het succes van het project gunstig beinvloeden.


De voordelen

Formuleren informatiebehoeften

Kennis van technische architectuur

Gebruik modernste testmethodieken

De beste systeemontwikkelmethoden

Aansluiting bij uw bedrijfsproces

Aansturing bij dataconversie

Toepassen logische gegevensmodellenOver Interim projectmanager ICT van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim projectmanager ICT


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.