Eddy Roelofs

Interim Senior Controller

Interim Senior Controller

Los uw tijdelijke bezettingsprobleem op met een interim senior controller! OpenInterim is een bedrijf dat u kan helpen wanneer u kampt met bezettingsproblemen door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschapsverlof of een groot project. Wij brengen vraag en aanbod op de interim markt samen en proberen door eenvoud, snelheid van leveren en een laag tarief de drempel voor het inzetten van tijdelijke managers te verlagen.

Wat kan een interim voor u betekenen?
Als interim senior controller moet men zich keer op keer bewijzen binnen een nieuwe organisatie. Bovendien doet men veel werkervaring, kennis en kunde op doordat men werkt voor diverse organisaties. Een interim senior controller is een tijdelijke waarnemer die zich bezig kan houden met de planning en controle binnen het bedrijf.
Deze interim senior controller kan als bedrijfseconomisch onderzoeker fungeren en de efficiëntie en effectiviteit van uw onderneming verbeteren. Door middel van een passend advies en bijbehorende acties wordt uw bedrijf weer de juiste richting ingestuurd.


De voordelen

Met de beste begeleiding

Vindt direct de juiste Interim Senior Controller

Met een transparante aanpak

In control

Zonder risico

Snel en goedkoop

Ruime keuze uit kandidatenOver Interim Senior Controller van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim Senior Controller


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.