Eddy Roelofs

Interim services

Interim services

Maak gebruik van de interim services van OpenInterim en los uw tijdelijke bezettingsproblemen direct op! OpenInterim is een organisatie die ondernemingen ondersteunt bij het invullen van openstaande, tijdelijke functies. De interim markt heeft vele spelers, maar wij onderscheiden ons door lage tarieven, snelheid van leveren met behoud van een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Tarieven OpenInterim
Wanneer u van onze interim services gebruik wilt maken, dan is op voorhand duidelijk dat de eerste opdracht u 9,5% kost en de tweede gelijktijdige opdracht 7,5%. Wij kunnen onze kosten zo laag houden, doordat wij geen vast kantoor hebben en grotendeels online werken. OpenInterim bemiddelt tijdelijke management posities voor alle bedrijfs- en overheidsorganisaties. De duur van de plaatsing kan varieren van zes weken tot één á twee jaar, afhankelijk van uw situatie.
Onze interim services bestaan niet enkel uit het bemiddelen van vraag en aanbod voor interim managers. In ons bestand bevinden zich ook managers die werkzaam zijn als coach en al veel ervaring opgedaan hebben binnen diverse bedrijven en organisaties.

Dus zoekt u een professionele interim manager of coach? Vul dan vrijblijvend uw zoekwoorden in om kandidaten te vinden of neem even contact met ons op.

De voordelen

Zonder risico

Ruime keuze uit kandidaten

Snel en goedkoop

Vindt direct de juiste Interim services

Met de beste begeleiding

Met een transparante aanpak

In controlOver Interim services van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim services


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.