Eddy Roelofs

Interim specialist

Interim specialist

Een interim specialist vindt u vanzelfsprekend via OpenInterim! OpenInterim is een bedrijf dat zich richt op de markt van tijdelijke management functies. Ieder bedrijf krijgt weleens te maken met een situatie van onderbezetting. Dit kan komen door langdurige ziekte, zwangerschapsverlof of een groot project. Onze interim specialisten zijn in te zetten voor een korte periode vanaf zes weken tot zelfs één á twee jaar.

De voordelen van het inzetten van tijdelijke capaciteit
Een interim specialist kan naast het leveren van extra capaciteit ook een nieuwe impuls aan uw organisatie geven. Deze ervaren managers hebben een frisse kijk op uw organisatie en kunnen bepaalde processen efficiënter laten verlopen. OpenInterim interviewt alle managers en coaches, die in het bestand opgenomen worden, vooraf persoonlijk. Onze interviewers zijn veelal zelf afkomstig uit het professionele veld en hebben als ondernemer een goede kijk op de kwaliteiten die een interim specialist moet bezitten.
Graag informeren wij u nader over de mogelijkheden rondom onze interim specialisten! Probeer ons uit door uw zoekwoorden in te vullen en direct kandidaten te vinden of neem contact met ons op als u meer wilt weten over ons en onze werkwijze


De voordelen

Zonder risico

In control

Snel en goedkoop

Vindt direct de juiste Interim specialist

Met de beste begeleiding

Ruime keuze uit kandidaten

Met een transparante aanpakOver Interim specialist van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interim specialist


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.