Eddy Roelofs

Interimbureau

Interimbureau

Welkom bij het interimbureau dat zich onderscheidt door snelheid van leveren, een hoge kwaliteit en een lage prijs! OpenInterim is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van tijdelijke management posities in alle mogelijke bedrijfsbranches en overheidsorganisaties. Zoals gangbaar is bij interim functies, worden deze vervuld voor een korte periode van zes weken tot 1 of 2 jaar.

OpenInterim
OpenInterim wordt geleid door drie professionals uit het werkveld. Wij streven naar een frequentere inzet van tijdelijk management. Wanneer u extra capaciteit nodig heeft kan de tussenkomst van een interimbureau u veel tijd besparen en geld opleveren.
Ons interimbureau staat bekend om zijn luisterend oor en wij passen onze werkwijze dan ook graag aan naar aanleiding van uw input. Bent u op zoek naar een tijdelijke interim-functie of zoekt u juist een tijdelijke interim-manager? Vul dan direct uw c.v. gegevens in op onze site of plak uw zoekopdracht er in. U ziet direct of wij uw ideale kandidaat beschikbaar hebben. Dit is geheel gratis! Of neem direct contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op deze website.


De voordelen

Met een transparante aanpak

Met de beste begeleiding

Zonder risico

Ons tarief bedraagt 10% van de opdrachtsom

Snel en goedkoop

Ruime keuze uit kandidatenOver Interimbureau van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interimbureau


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.