Eddy Roelofs

Interimbureaus

Interimbureaus

U bent op zoek naar een partner die zich onderscheidt van andere interimbureaus? OpenInterim in een bedrijf dat zoveel mogelijk online en digitaal werkt en geen duur kantoor aanhoudt. Op deze manier kunnen wij onze interim managers en coaches tegen 75 tot 80% van de gangbare tarieven aanbieden.

Lage tarieven, hoge kwaliteit!
OpenInterim bemiddelt in tijdelijke management posities die vervuld worden voor een periode van zes weken tot 1 a 2 jaar. Wij matchen interim managers en opdrachtgevers voor functies binnen alle bedrijfs- en overheidsdisciplines.




OpenInterim biedt u een hoge kwaliteit van dienstverlening en aanzienlijk lagere tarieven dan u gewend bent van de meeste interimbureaus . Hier op de website vindt het matchingproces snel en eenvoudig plaats. Als opdrachtgever kunt u eenvoudig zoeken en de profielen van de interim managers gratis bekijken.

Maak vrijblijvend kennis met OpenInterim en ontdek zelf in hoeverre wij verschillen van andere interimbureaus. Onze contactgegevens vindt u onder het kopje 'contact'.

De voordelen

Zonder risico

Ruime keuze uit kandidaten

Ons tarief bedraagt 10% van de opdrachtsom

Met de beste begeleiding

Snel en goedkoop

Met een transparante aanpak



Over Interimbureaus van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Interimbureaus


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager






Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."



      Onze aanpak



1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.