Eddy Roelofs

Logistiek consultant

Logistiek consultant

Een goede logistiek consultant vindt u bij Openinterim! Een logistiek consultant van Openinterim spoort haalbare optimalisatie mogelijkheden op en werkt gesignaleerde kansen verder uit. Veelal blijven optimalisatie kansen onbenut, waardoor uw rendement onnodig laag is. Een belangrijke uitdagingen voor verladers en logistiek dienstverleners is het op de beter integreren van de productie- en distributieplanning. Door uw planningssoftware te optimaliseren, kunnen op dit gebied flinke verbeterslagen gemaakt worden. Vervolgens helpt onze logistiek consultant u effectiever te sturen op uw ‘key performance indicators'.

Expertise
Openinterim biedt u consultancy rondom planning-, optimalisatie vraagstukken en sofware oplossingen. Verder ondersteunen wij complexe, grootschalige en veelal vastgelopen projecten. Logistiek consultants van Openinterim bezitten de expertise om bijvoorbeeld verladers en logistieke dienstverleners te ondersteunen met ketenoptimalisatie trajecten. Daardoor stijgt uw rendement op geïnvesteerd vermogen.

Freelancers


Openinterim doet zaken met freelance logistiek consultants . Dit zijn ZZP-ers die blijkbaar in staat zijn zelf het hoofd boven water te houden, wat een goed teken is. U wordt niet gefactureerd voor de overhead van een duur interim bureau met consultants op de bank, met commerciële mensen, die met u willen kennismaken, bijpraten of lunchen.

Het voordeel komt met een miniscuul nadeel: het zoeken naar de juiste freelancer vraagt net iets meer actie van u, dan af te wachten welk duur bureau u laat bellen. U moet zelf ongeveer 10 minuten besteden aan het zoeken. Daardoor bespaart u 20.000 tot 25.000 euro op iedere 100.000 euro. Dat is voor 10 minuten wel heel snel verdiend!

De voordelen

Pick-up en drop-off oplossingen (PUDO’s) geimplementeerd

Uitgebreidere keuzes en snelheid op het gebied van levering, locatie, retourneren e.d.

Meer flexibiliteit voor klanten via aanpassingen in de logistieke organisatie

Geoptimaliseerde inkooplogistiek

Logistieke organisatie verbonden met cloudtoepassingen voor MKB

’Click and collect’ logistieke oplossingen geimplementeerd

Het verloop van logistieke processen voorspelbaar via real time informatiestromen

Het Internet of Things verbonden met het logistieke proces

Verbeterde productielogistiek

Fourth Party Logistics (4PL) toegepast op de logistieke organisatieOver Logistiek consultant van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Logistiek consultant


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Marijke

"Openinterim's logistiek manager liet ons de voordelen zien van geautomatiseerde pick-up en drop-off oplossingen (PUDO's). Na de kundige implementatie zien wij een groei van ons marktaandeel"


Willem V.

"Wij hadden onvoldoende greep op ons logistieke proces. Openinterim's logistiek manager hielp ons real time informatiestromen te krijgen. Wij kunnen nu het verloop van onze logistiek veel beter voorspellen!"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.