Eddy Roelofs

Project manager ICT a.i.

Project manager ICT a.i.

Een project manager ICT a.i. van Openinterim is een goede keuze om uw project tijdig en tegen de begrootte kosten af te ronden. Alle project managers ICT a.i. die wij u voorstellen, zijn door ons persoonlijk zijn geinterviewd, zodat wij een goed beeld van uw kandidaten hebben. Tevens zijn referenties opgevraagd en op verzoek tonen wij u deze tijdens het gesprek dat u met onze project managers ICT a.i. heeft gepland.

Transparant
Openinterim is vanaf het begin transparant over de kosten, zowel van de project manager ICT a.i. als over onze bemiddelingskosten en werkwijze. Bovendien kunt u de tarieven van al onze kandidaten vergelijken met hun c.v. Aarzelt u niet langer en gun uzelf de kans met ons kennis te maken!
Onze project manager ICT a.i. is vertrouwd met het aansturen van een projectteam, kan gebruikmaken van Prince II, bewaakt de scope en planning van het project, toetst tussentijdse resultaten van het project en stuurt zo nodig bij.


De voordelen

Aansturing bij dataconversie

Gebruik modernste testmethodieken

Aansluiting bij uw bedrijfsproces

De beste systeemontwikkelmethoden

Toepassen logische gegevensmodellen

Kennis van technische architectuur

Formuleren informatiebehoeftenOver Project manager ICT a.i. van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Project manager ICT a.i.


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Onbekende

"Openinterim`s interim manager kwam op het juiste moment met de juiste input en op zo`n manier, dat wij de veranderingen zelf wisten door te zetten."      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.