Eddy Roelofs

Sales interim

Sales interim

De beste sales interim vindt u op de website van OpenInterim! Graag stellen wij ons aan u voor, wij zijn OpenInterim. Een professioneel interimbureau dat zich richt op de bemiddeling tussen vraag en aanbod op de markt van interim functies. Wij streven naar een frequentere inzet van tijdelijk management en proberen daaraan bij te dragen door bescheiden tarifering en een directe matching. Daarnaast zijn wij op voorhand transparant over de hoogte van onze tarieven en de geldende voorwaarden.

Innovatie en organisatie
Een sales interim kan ervoor zorgen dat uw sales afdeling en daarmee uw bedrijf een nieuwe impuls krijgt. Zo worden tijdelijke managers ingezet voor projecten, of wanneer u bijvoorbeeld extra capaciteit kunt gebruiken tijdens een verbetertraject. Op deze manier wordt uw bedrijf flexibeler. Door onze bescheiden tariferingwordt de markt voor tijdelijk management vloeiender.
Wij kunnen een sales interim of interim manager plaatsen in een bedrijfs- of overheidsfunctie. Kies voor OpenInterim, als u op zoek bent naar goede kwaliteit en snelheid van leveren!

Op deze website kunt u meer lezen over ons en onze werkwijze.

De voordelen

Goede samenwerking tussen sales en marketing

Van consultatieve verkopers naar Sales Challengers

Enthousiaste gedreven salesforce

Meer salesrendement

Meer resultaat uit de salesfunnel

Betere greep op de DMU van prospects

Meer zicht op de salescycle van prospects

Voorspelbare salesfunnel

Gesprekstechnieken met salesresultaat

Re-vitalisatie van salesforce

Verkooporganisatie effectief gereorganiseerd

Meer sales grip op inkooporganisaties

Gerichtere vragenstellen waardoor meer orders

Nieuwe markten aangeboord

Aansprekende salespitches

Betere onderhandelingstechnieken, meer sales

Effectievere salespitches

Lagere saleskosten, hoger rendement

Succesvolle implementatie SPIN verkoop

Verkooptraining, meer ordersOver Sales interim van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Sales interim


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Erik H.

"Openinterim's sales manager maakte van onze verkopers echte sales challengers. Zij weten nu prospects aan zich weten te binden met de innovatieve oplossingen van ons bedrijf!"


Onbekende

"De salestrainer van Openinterim maakte onze accountmanagers bewust van de relatie tussen het stellen van goede vragen aan de klant, empathie en drive. Onze resultaten stegen aanzienlijk!"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.