Eddy Roelofs

Tester a.i.

Tester a.i.

Los uw tijdelijke bezettingsprobleem op met een Tester a.i.!; OpenInterim is een bedrijf dat u kan helpen wanneer u behoefte heeft aan een tester a.i.!

Wat kan een Tester a.i. voor u betekenen?
Als Tester a.i. moet men zich keer op keer bewijzen binnen een nieuwe organisatie. Bovendien doet men veel werkervaring, kennis en kunde op doordat men werkt voor diverse organisaties.
Een tester a.i. is een tijdelijke tester die zich bezig kan houden met het testen van nieuwe software binnen het bedrijf. Deze interim tester kan als tijdelijke kracht fungeren en de efficiëntie en effectiviteit van uw onderneming verbeteren.

Voor het inzetten van een Tester a.i. werken wij met vaste tarieven, 9,5% voor de eerste opdracht en 7,5% voor een gelijktijdige tweede opdracht. Helder en voordelig. OpenInterim, voor uw tijdelijke interim professionals!Bespaar wachttijd

 • met 3 klikken vindt u het c.v. van de beste interim manager
 • zonder verplichtingen
 • zoek in onze database met duizenden interim managers.
 • u kunt selecteren op
  35 kenmerken

Bekijk mogelijkheden

Beste tarief

 • bemiddelingsfee van slechts 10% van de projectprijs
 • no cure, no pay
 • interim manager factureert ons, wij factureren u incl. onze fee


De beste begeleiding

 • wij interviewen en beoordelen alle interim managers
 • wij controleren de V.A.R. van interim managers
 • wij begeleiden u bij het selecteren van de juiste interim manager
 • wij monitoren de goede uitvoering

Bekijk mogelijkheden


De voordelen

Met de beste begeleiding

Snel en goedkoop

Ruime keuze uit kandidaten

In control

Vindt direct de juiste Tester a.i.

Met een transparante aanpak

Zonder risicoOver Tester a.i. van Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


Meer weten of wilt u direct een opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-54637077 Neem vandaag nog contact op!


Tester a.i.


Over Openinterim.com

Openinterim is de expert in het vinden van de juiste kandidaat. Voor meer informatie bel 06-54637077


De kernwoorden van onze services zijn

CEO's, Directeuren, Interim Management, Executive search, Corporate recruitment, Interim Opdrachten, Interim Professionals, Hoog gekwalificeerde (senior) managers, Ad-interim, Interim manager, Interimmanager


Hoofd inkoop

"Openinterim voorzag onze supermarktketen op een belangrijk moment en snel van de juiste category manager voor een aantal belangrijke category`s. Zij wist aanzienlijke inkoopvoordelen te behalen. Wij waren tevreden."


Ida V.

"Dankzij de interim manager van Openinterim hebben wij diverse besparingen kunnen doorvoeren"      Onze aanpak1 Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als schaduwmanager en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

2 Voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

3 Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van `no cure no pay`. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.