Wat doen we

Wat doet Openinterim

Vindt direct de juiste interim manager

Wij vertalen CV’s in keywords en koppelen deze via een wiskundig model met synoniemen en alternatieven aan de keywords van uw opdrachtomschrijving, online. Daaruit komt de beste match tegen de laagste prijs. Volgens het UWV is Openinterim als enige in staat snel en fijnmazig te matchen!

Snel en goedkoop

De doorlooptijd van opdracht tot inhuur is 48 uur in plaats van 10 dagen. De commissie voor Openinterim bedraagt 10%* van de projectsom. De meeste interim en consultancy bureaus hanteren commissies van 30-40%.

Wij werken in principe op basis van ‘no cure no pay’. Zit de juiste kandidaat niet in onze database, dan werven wij deze voor u. Het tarief wordt dan 15%*. Een moeilijk te vinden specialist werven wij voor een overeen te komen tarief. *Vraag naar de voorwaarden.

Met de beste begeleiding

Kandidaten hebben minimaal HBO niveau en 10 jaar ervaring in hun vakgebied. Wij interviewen en beoordelen alle kandidaten, nadien krijgt u hen pas te spreken. Voorts helpen wij u de juiste kandidaat te selecteren. Onze ervaren medewerkers winnen referenties in bij vorige werk-/opdrachtgevers. Wij treden op als ‘schaduwmanager’ en volgen de interim manager of consultant m.b.t. de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht. Wij bezoeken de opdrachtgever periodiek en vergelijken behaalde resultaten met het overeengekomen plan van aanpak. Is de uitvoering van de opdracht niet naar wens, dan grijpen wij in overleg met u tijdig in.

Met een transparante aanpak

Kandidaten expertises en hun tarieven zijn transparant, zie bijvoorbeeld de beschikbare kandidaten.

In control

Met Openinterim kan het initiatief tot inhuur en de verantwoordelijkheid bij lijn managers worden gelegd, terwijl uw inkoop-, HR en/of finance afdeling ‘in control’ blijven via een monitoring dashboard. Maatwerk, zoals het aansluiten van Openinterim op uw huidige HR en mobiliteitssystemen is mogelijk.

Overige voordelen voor opdrachtgevers

- een inzet indien en voor zover nodig
- een zelfstandige kracht die beschikt over de kennis en ervaring voor uw klus; daardoor bespaart u fors op inwerktijd en begeleiding
- vrijwel geen ineffectieve uren
- geen doorbetaling van vakantie- en ziektedagen
- geen opleidingskosten en -dagen of andere secundaire kosten
- inzet is snel te beëindigen
- bij ongeschiktheid eenvoudig te vervangen door een andere interim manager of adviseur.

Voordelen voor kandidaten

Na een 10 minutengesprek met ons, mogen kandidaten een pitch schrijven, die wij op onze site publiceren. Met onze zoekmachine techniek komt de pitch bijna altijd hoog in Google, op pagina 1. U bent met 3 klikken vanuit Google uit te nodigen voor een interview. Tevens mailen wij u passende vacatures van de eigen en 90 andere interim vacature sites. Gratis. Houdt wel uw beschikbaarheid en CV bij. Dan blijven beide services van kracht.